dilluns, 20 d’octubre del 2008

Té, un rifle. I de regal... 20.000 $!!

"Ei, noi, problemes amb el pagament de la matrícula? Ho entenem, i és que 26.000 dòlars l'any no està a l'abast de qualsevol butxaca... I si a això li sumem el pis, el menjar, els llibres... uff!!Però això no ha de ser cap impediment perquè els teus somnis es facin realitat, vailet. De cap manera! Nosaltres convertirem aquesta muntanya que us separa a tu i al teu títol de graduat en un granet de sorra. Vine amb nosaltres. Sí, sí, ara mateix. Allista't a l'exèrcit i et pagarem el 100% de la matrícula, a banda del teu sou, clar. Tu estudia, que paga l'oncle Sam. Vinga, no t'ho pensis més, de moment té, agafa aquests 20.000 dòlars i canvia't les sabates, que les tens molt gastades. O millor encara: compra't un cotxe home! Què et sembla? Va va, tirarem la casa per la finestra. Vés a parlar amb el reclutador i, només per deixar-te menjar el coco una estona, et regalem una samarreta i... tatxan! el nostre DVD American Hero!" Es deuen pixar de riure quan veuen el lema Aprenderás un oficio de l'exèrcit espanyol :-D

L'altre dia, mentre parlaven de les possibles sortides al conflicte de l'Iraq, els dos candidats a vicepresident recordaven que tots dos hi tenen un fill. Quina coincidència! No. Estan pertot arreu. Us imagineu algú de la URV anant a classe vestit amb l'uniforme de l'exèrcit espanyol? Doncs per aquí n'està ple. I de tots els tipus. El de l'Army, el de l'Air Force, el dels Marines i el més divertit de tots: el de la Navy. Recordeu el vestit completament blanc amb gorret que portava el Popeye? Doncs ben ben igual! hehe. Es veu que no només està ben vist, sinó que l'exèrcit els premia si van a classe ataviats amb l'uniforme. Si ets un soldat, ets el putu amo, i només et veuran amb recel els quatre hippies radicals terroristes antipatriotes... I la publicitat de reclutament, fins a la sopa. Flyers a la universitat, anuncis a la tele a tota hora, pàgines als diaris. Bé, ja ho sabeu vosaltres, la nostra tele n'està ple, de sèries i pel·lis que publiciten l'exèrcit americà. La més curiosa me la vaig trobar aquest diumenge. Estava mirant el Barça per Internet, en un canal americà anomenat Gol TV. Arriba la mitja part, i em posen un anunci en espanyol sudamericà: "Tu nos diste la fortaleza. Nosotros te damos la fuerza del Army..."

5 comentaris:

Mon ha dit...

curios si mes no

bajoqueta ha dit...

Molt curiós si, sort que aquí som una mica més pacífics, o si més no ho aparentem...

Marcel Aragonès. ha dit...

I segur que també et paguen unes vacances amb tot inclòs en algún bonic desert oriental... No ho posa això??? El que no t'asseguren és el bitllet de tornada.

Arç Asensio ha dit...

Doncs sí, tiet Bumà... dimarts vaig anar a cruspir-me un flamxut a la Maku i ben bé al costat dels lavabos hi havia una xagueta de l'exèrcit d'ocupació espanyol i dos llondros vestits de militars fent tasques de reclutament entre els yiyos del Barcelonès Nord... Torna, torna Serrallonga!

Arç Asensio ha dit...

A la Maki, era a la Maki(nista).