diumenge, 27 de setembre del 2009

Apocalipsi Ara

El (almenys meu) propòsit d'escriure com a mínim un cop per setmana no acaba de rutllar, però hi ha una raó: el meu ordinador nou de trinca ha sofert paràlisi de disc dur i l'hem hagut d'intervenir. L'operació (transplantament de disc dur) ha durat 5 minuts i ha conclòs positivament. Ara esperem que superi el postoperatori amb normalitat i puguem reprendre vida normal.
Això de l'ordinador només seria una anècdota emprenyadora, però jo crec que és un senyal indiscutible... la fi del món! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Sí, sí. Crec que estem davant d'un cas similar al de les deu plagues d'Egipte. Fa un parell de setmanes vam tenir pluges torrencials i tempestes elèctriques com mai no n'havia vist. Estirats dins el llit miràvem els espetecs al cel i sentíem com retrunyien les descàrregues no gaire lluny d'on érem. Això equivaldria a la primera plaga (Èxode 7:14-25). Ja sé que la sang de la plaga original feia més impacte que les nostres pluges, però és que no vau veure la tempesta. Hauríeu flipat! A més, vam estar més de 12 hores sense llum, la qual cosa podria ser una novena plaga a deshora (la plaga que fa nou d'Egipte era la de la foscor, Èxode 10: 21-29).A continuació, el campus va quedar invadit per rosegadors, més concretament esquirols (i conills també, però no són rosegadors). Val, ja sé que em direu que sempre n'hi ha, però no ho descartem tant a la babalà, que pot ser un símptoma el fet que no els matés la pluja a tots. Això jo ho interpreto com la plaga dels amfibis (Èxode 8: 1-8: 15): amfibis, rosegadors, no hi ha tanta diferència realment. Finalment, estem patint la pitjor d'aquestes plagues: la dels mosquits. Bé, de fet no són mosquits mosquits, són afídids de la soja. Són petits i verds i formen eixams quasi mortífers. Inspires i te n'empasses (per boca, nas i ulls) una dotzena, estornudes i la meitat tornen al seu lloc. Arribes a casa i amb els que et surten dels cabells, de la butxaca i la motxilla, ja no pots ni seure al sofà. Sí, senyors, això seria la tercera plaga, la de polls o mosquits (Èxode 8: 16-19). Estarem alerta i us informarem de properes calamitats.

P.S. Si us ha sorprès el meu coneixement bíblic, sapigueu que ho he mirat tot a la Viquipèdia. Jo és que em pensava que només eren tres, les plagues, i pensava que ja havíem begut oli. Per això he consultat la font de tot saber.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja saps què et diré: -Pobreeeets! O... titeeeeets! Que per cert, això de mirar com plou, colgadets i aferradets... segur que no és tanta plaga... eh? (posa-hi entonació Teré)

Anònim ha dit...

Uiiii.... quina exageració, no n'hi ha per tant, segur que van ser quatre gotes, quatre esquirols i una dotzena de mosquits....

Marianna ha dit...

Anònim 1: les penes, s'han de passar com es pot. :)
Anònim 2: no exagerem, no.

Anònim ha dit...

Aviat tindreu una altra plaga! La plaga de l'espelma. Vindré i m'instal•laré a casa vostre uns dies!!!!!

Anònim ha dit...

Per Borredà sempre s'ha dit que els esquirols fan un gran arròs !!!!!! ;-))

Marianna ha dit...

Anònim 3: i serà sorpresa i no sabrem qui ets fins que arribis?

Anònim 4: passa'ns la recepta. :)

Anònim ha dit...

Ja sabem que teniu molta feina.......pero.......aixó ho teniu molt adormit, eh.....
quatre ratlles de tant en tant no us costaria gaire a uns lletrats com vosaltres.....