dijous, 5 de març del 2009

Kopako maratoia!! (Marató de Copa!!)


Encara que pel títol ho pugui semblar, el post no va de borratxeres. Bé, hi ha una bona dosi de mam, però no és el motiu principal de l'escrit :D
Primer de tot, anunciar-vos que ja torno a ser als Yuesei. Aquest cop, el viatge va transcórrer sense cap incidència remarcable. L'avió s'enlairava un divendres a les 7.30 del matí de Barcelona, o sigui que vaig decidir sortir de festa per la nit (gràcies Marc!), per arribar ben cuit i dormir la mona a les altures, entre els núvols. L'estratègia va funcionar. Em vaig passar la meitat del viatge planxant l'orella i l'altra meitat llegint, mirant pel·lis, menjant i bevent vi blanc (gràcies British Airways!). El cas és que quan vaig arribar a Xicago no tenia la sensació d'haver-me passat gairebé un dia sencer assegut o fent corredisses per passadissos d'aeroports. En arribar a Urbana, la Lee i el Doug em van rebre amb un globus d'una granota que després del sopar vam batejar com "Rauxa", que penjava d'una ampolla de cava californià. De moment la tinc a la nevera esperant un anunci que m'agradaria poder celebrar aviat amb tots vosaltres. El dilluns començaré a treballar, ja us ho explicaré en un altre post.
A part d'això, el més remarcable va passar ahir, en unes semifinals que han desembocat en el que per mi ja significa un duel fraticida. Vaig veure al Facebook que l'Olatz, una amiga de Gernika, buscava algú per compartir l'Athletic-Sevilla. Normalment els partits del Barça aquí els miro sol per l'ordinador en streaming, cridant a l'aire o contenint-me perquè la Marianna no em recordi que "els veïns es pensaran que estem bojos!". Per tant, el pla de veure-ho en companyia i en un bar mexicà amb pantalla gegant em sonava a música celestial. Quan vam arribar va resultar que al bar ja no tenien GolTV, però al final el resultat encara va ser millor. Vam comprar un pack de 12 Jeinequens i corrents cap a casa seva. Pel camí l'Athletic va inaugurar el marcador, i un cop allà entre el meu ordinador i el seu vam poder veure els dos partits. Els canals d'Internet anaven caient cada dos per tres, i per això alguns trossos els vam veure en castellà, altres en anglès, i la part final en un idioma indeterminat que ens semblava txec o alguna cosa per l'estil... No us penseu que no vaig provar d'escoltar-ho també per Rac1 i CatRadio, però vaig desistir perquè no estava sincronitzat amb la imatge. Vam celebrar cada gol de l'Athletic com si fossin d'una final de la Champions, llençant crits en castellà, anglès, català i basc. Els que passaven per allà devien pensar que féiem una missa negra, com a mínim. I després el Barça. Qui ho havia de dir a l'inici de la vetllada que patiríem més amb el segon partit que amb el primer. Un gol anul·lat, un penal aturat (sí, Isma, gràcies Tau Pai Pai!! :D)... Després de la vaselina de Messi ja vam poder païr que el proper 13 de maig la trobada serà igual o més intensa, però menys amistosa. Potser ens hauran de separar amb un dispositiu de seguretat, i ens hauran de registrar abans d'entrar al saló per veure si portem bengales o alguna cosa pitjor. De moment, aquest dissabte podrem viure'n un aperitiu. Això sí, jo ja li he dit que fa un mes potser no, però ara mateix firmaria que el Barça guanyés la Lliga i l'Athletic la Copa. La paraula triplet és molt bonica, però fins que no tinguem cap "pàjar" en mà, només és una paraula.
Eskerrik asko, Olatz!!

6 comentaris:

Arç Asensio ha dit...

A casa també ens semblaria bé que l'Athetic conquerís la Copa i el Barça la lliga. Estem en deute amb l'afició de San Mamès (pels bons moments que ens van fer passar en l'EH-Catalunya), la invasió de camp (com les dels anys 82-83!), la foto al Gara (aupa txalisso!) i contra el cop institucional i la tupinada electoral espanyolista. Jo ta ke i visca els batasunnis!

albeta ha dit...

IEPAAAAAA!!! QUE BÉ TORNAR-VOS A TENIR EN ACTIU PER LA XARXA!!!
QUAN SABRÀS LO DELS MASTERS? EL CURRO DE DILUMS ÉS EL DE PROFE??
JA ANIRÀS INFORMANT!

UN PETONET ALS 2!!!

L'illa dels monstres ha dit...

hombre! has reactivat el blog! per cert, això de que te'n vagis a Estats Units i no et passi res durant el viatge és una mica soso, no? això és tenir molt poc esperit americà!!!

Anònim ha dit...

Iiieeiii! Ja tornes a estar pels Yuesei?? Que bé que tot anés bé!!!
M'agrada molt llegir el teu blog!!
Petoonssss!!!

Unknown ha dit...

Arç: Ojo com canvien les coses en una setmana... ara ja no sé si firmaria, que després de les dues últimes victòries ja tenim la T de Triplet... :D

Albeta: Lu del màster encara m'estan torturant amb l'espera, i lu del curro ho contesto al proper post.

L'illa: Sí tio, mira que s'ho curren registrant-te la pròstata si fa falta i fent-te omplir cinquantamil gilipollades, però per molt que vulguin ja no té tanta emoció jeje

Anna: I a mi m'agrada molt que t'agradi i el segueixis tenint en compte que amb lu dels preparatius ja deus estar treient fum!! :)

Unknown ha dit...

Ah, moltes gràcies a tots per llegir-ho i pels comentaris, i perdó per tardar en contestar :P